Renoveren: Is uw woning of bedrijfspand toe aan een renovatie dan zijn wij bij uitstek de geschikte partner. In nauw overleg met u kunnen wij gebruik maken van nieuwe en/of authentieke bouwmaterialen.

Timmeren: Of het nu gaat om het leggen van houten vloeren, maken van (inbouw of inloop) kasten, radiatorombouwen en meubels, plaatsen van keukens en al het overige reguliere timmerwerk, voor veelzijdig timmerwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Verbouwen: Heeft u genoeg van uw oude woonkamer, badkamer, toilet, rommelzolder of zelfs de gehele inrichting van uw woning of bedrijf, denkt u aan een serre of een aanbouw? Bel of mail dan en maak een afspraak met Ronald Koster onderhoud- en herstelwerkzaamheden. Wij bespreken met u de mogelijkheden voor de juiste herindeling van uw woning of bedrijf en maken geheel vrijblijvend een offerte.

Schilderen: Is de uitstraling van uw in- of exterieur niet meer van deze tijd of is er gewoon onderhoud nodig van uw houtwerk, wanden of plafonds? Wij zijn u graag van dienst met een kleuradvies op maat.

Stukadoren: Zijn uw oude wanden of plafonds niet mooi meer of bent u dat behang zat? Overweeg dan eens stukadoren of spachtelputz, dit kan een nieuwe en verfrissende uitstraling geven. Ook voor het repareren van scheuren bent u bij Ronald Koster aan het juiste adres.